Aanbod Activiteiten

Longboard & Trends zorgt voor leuke en uitdagende activiteiten. Wij bieden in verschillende settings onze clinics aan. Hierbij kan gedacht worden aan scholen (basis, voortgezet, opleidingen), teamuitjes, personeelsuitjes of vrije tijd activiteiten. Onderstaand de huidige activiteiten die wij aanbieden. Kijk onder het kopje ”clinics en prijzen” voor de voorwaarden en prijzen. Liever zelf de skills leren? Wij verhuren ook materialen!

Longboarden

L&T beschikt over 40 longboards. Het leuke van longboarden is dat mensen snel een succeservaring hebben. Na een aantal minuten, kunnen de meeste deelnemers in bepaalde mate longboarden. Ideaal voor sportdagen, sportoriëntatie of vrije tijd activiteit.

 

Slack Linen 

Slack Linen wordt ook wel de nieuwe balk van het turnen genoemd. Een grote gele band komt op spanning tussen twee bomen en balanceren maar! Een uitdagende activiteit die zowel met als zonder hulpverlening kan plaatsvinden. Wij beschikken over 4 slack lines. Voor een klas wordt aangeraden om longboarden en slack linen als 1 activiteit te doen.

Wist u dat we ook actief zijn op Facebook?


Bekijk onze Facebook pagina